Erikoistoimitettavien tuotteiden palautus (esimerkiksi pyörät ja suuret kuntolaitteet)

Erikoistoimitettaviin tuotteisiin kuuluvat kokonsa vuoksi Postin kotiinkuljetuksella toimitetut tuotteet, kuten polkupyörät ja suuret kuntolaitteet.

Asiakas maksaa erikoistoimitettavan tuotteen palautuskustannukset. Erikoistoimitettavan tuotteen toimituskuluja ei hyvitetä takaisin palautuskäsittelyn yhteydessä.

Jos haluat palauttaa erikoistoimitettavan tuotteen, Intersport tilaa Postilta noudon, jolloin tuote noudetaan kotoasi. Veloitamme noudosta 50 euroa/erikoistoimitettava tuote. Summa vähennetään palautussumman määrästä. Tuote tulee olla pakattuna lähetyksen alkuperäiseen pahvilaatikkoon samalla tavalla kuin se oli saapuessaan. 

Jos haluat että tuote noudetaan kotoasi, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

HUOM. Mikäli asiakas kieltäytyy vastaanottamasta tilaamaansa erikoistoimitettavaa tuotetta, veloitamme palautuskustannuksia 50€. Kustannus vähennetään tilauksen palautussummasta.

Verkkokaupan tilaus- ja toimitusehdot
5.4. Palveluntarjoaja maksaa palautettavan tuotteen postituskulut, mikäli palautettava tuote on mahdollista toimittaa normaalina postipakettina tai kirjeenä ja paketti tai kirje on lähetetty Suomesta. Erikoiskuljetusyksikköinä toimitettujen tuotteiden toimitusta ei hyvitetä. Palveluntarjoajalla on oikeus veloittaa erikoiskuljetettavien palautuskustannuksina 50 euroa/tuote Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi polkupyörät ja kuntolaitteet. Toimitettuihin tuotteisiin mahdollisesti liittyneiden asennustöiden kuluja ei palauteta.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua