Miten tilaan tuotteita myymälän valikoimasta verkkokaupan kautta?

Voit tilata tuotteita verkkokaupan kautta myymälävalikoimasta ja halutessasi noutaa ne sinulle sopivasta Intersport-kaupasta. Kauppatilauksella voi tilata vain yhden tuotteen kerrallaan. Mikäli haluat tilata useampia tuotteita samasta kaupasta, olethan yhteydessä kauppaan mahdollista toimituskulujen yhdistämistä varten.

Toimi näin:

  1. Tutustu valikoimaamme ja tarkista kauppasaatavuus "Tarkista saatavuus ja tilaa myymälästä" -painikkeen kautta.
  2. Valitse kauppa, josta haluat tilata tuotteen. Huomaa että hinta on voi muuttua valitun kaupan mukaan. Kaupat voivat hinnoitella tuotteensa itsenäisesti. Kun olet valinnut kaupan, paina Tilaa.
  3. Syötä yhteystietosi ja valitse mieleisesi toimitus -ja maksutapa. Maksa tilauksesi normaalisti loppuun verkkokaupassa ja kun maksu on suoritettu, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. 
  4. Kaupan henkilökunta kerää tilaamasi tuotteen, ja saat ilmoituksen sähköpostilla sekä tekstiviestillä, kun tuote on noudettavissa tai lähetetty. 
  5. Nouda tuote, kokeile ja tutustu siihen rauhassa. Tee palautus samaan kauppaan, josta tilaus on tehty. Tilauksesi mukana tulee ohjeet kauppatilauksen palautukselle. Kauppatilaukselle ei voi tehdä vaihtoa, mikäli teet palautuksen postitse.

Mikäli haluat muuttaa tai perua kauppatilauksesi, olethan yhteydessä suoraan valitsemaasi Intersport kauppaan.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua