Mitä ovat Clubin etutasot ja kuinka saan pisteitä?

Intersport Clubin etutasot ovat palkitsemistasoja, joiden avulla tarjoamme parhaille asiakkaillemme erikoisetuja. Keskittämällä ostoksesi Intersportiin voit nousta korkeammille kanta-asiakastasoille ja pääset nauttimaan paremmista eduista. Palkitsemistasojen aktivoiminen edellyttää voimassa olevaa K-Plussa-korttia.

Tällä hetkellä käytössämme on 2 etutasoa HOPEA ja KULTA. Ensimmäiselle tasolle pääset rekisteröitymällä Clubiin ja ottamalla tasoedut käyttöösi. Kultatasolle nouseminen edellyttää 400 € ostoksia Intersportista K-Plussa-taloustasolla kuluneen 12 kuukauden aikana.

Pisteiden kerääminen on helppoa. Intersportista ostettu 1 € kerryttää pistekertymääsi 1 pisteellä. Mikäli käytössänne on talouden yhteinen K-Plussa-kortti rinnakkaiskortteineen, kaikki taloudelle rekisteröityvät ostot kerryttävät yhteisesti pistekertymää.

Ohessa listaus etutasojen tällä hetkellä sisältämistä eduista:

EDUT

HOPEA

KULTA

Tasolle liittymisetu* 10%  
Personoituja tarjouksia
Osallistuminen lajikouluihin
Syntymäpäiväyllätys
Tilaushistoria ja seuranta
Alennuksia urheilutapahtumiin ja -kilpailuihin
Erikoisalennuksia kanta-asiakkaille  
Kutsu ennakkoaleen  
Ilmaiset verkkokaupan toimitukset**  

 

* Alennus koskee vaatteita ja jalkineita yli 50 € kertaostoksissa, myös tarjoushinnoista.Liittymisedun voi hyödyntää myös Intersport-kaupassa, sitä varten tarvitset Plussa-korttisi sekä saamasi liitymisetu-kupongin (saapuu teksitiviestitse ja/tai sähköpostitse). Liittymisetua ei voi hyödyntää Intersport verkkokaupan kautta tehtyihin kauppatilauksiin. 


** Koskee yli 50 euron tilauksia Matkahuollon, Postin ja Schenkerin pakettiautomaatteihin, ei koske erikoistoimitettavia tuotteita. 

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?
0/0 koki tästä olevan apua